Ripacs

Ripacs: a külsődleges eszközöket, hatásvadász, elszánt kulisszahasogató megoldásokat alkalmazó, képzetlen színész gúnyneve... (Magyar Színművészeti Lexikon; www.mek.oszk.hu)

Pontverseny

Linkblog

Linkblog

Archívum

Friss topikok

  • pogacskamill: igeeen!!! USZKÁRSZŐRT A LOMBIKBA! (idő kellett míg eljutottam hosszú utam során ide, különös teki... (2009.02.03. 09:34) A Straub...
  • Egy felháborodott olvasója: Kívánjuk a ripacsblog visszaállítását, a nemi egyenlőtlenségek azonnali eltörlését, avagy nem semm... (2009.01.18. 21:56) A Mesterhármas...
  • zsinuska: hát ez szenzációs :D (2009.01.06. 15:36) A Rátonyi...

Harcolj a Spam ellen!

Ennyien olvastok most:

A Koós...

2009.01.05. 14:33 - sania

Muzikalitása kétségbevonhatatlan. Legnagyobb slágere "A kislány a zongoránál" című remek pedig úgy tud finoman szívbemarkoló lenni és a hamvas polgári erkölcsökkel szinkronban maradni, hogy e mellett minden falusi lélektemető presszó zenegépében biztos helye van. Ideális háttérzene érzelmesre iváshoz. A Koós azonban még az így befolyó jogdíjakon túl is sokat köszönhet az alkoholnak, ugyanis az elmúlt évtizedek során sikerült tökéletresre csiszolnia a könnyen dalra fakadó műrészeg figuráját, ebbôl kifolyólag számtalan téeszes névnap és kisközségi búcsú résztvevőinek maradt meg a legjobb emlékezetében. Hatása nem korlátozódik a Kádár-korszakra, az örökifjú ripacs hamiskás mosolya néha még napjainkban is a bulvárlapok címoldaláról kacsint ránk.

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (3,7/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://ripacs.blog.hu/api/trackback/id/tr32859289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása