Ripacs

Ripacs: a külsődleges eszközöket, hatásvadász, elszánt kulisszahasogató megoldásokat alkalmazó, képzetlen színész gúnyneve... (Magyar Színművészeti Lexikon; www.mek.oszk.hu)

Pontverseny

Linkblog

Linkblog

Archívum

Friss topikok

  • pogacskamill: igeeen!!! USZKÁRSZŐRT A LOMBIKBA! (idő kellett míg eljutottam hosszú utam során ide, különös teki... (2009.02.03. 09:34) A Straub...
  • Egy felháborodott olvasója: Kívánjuk a ripacsblog visszaállítását, a nemi egyenlőtlenségek azonnali eltörlését, avagy nem semm... (2009.01.18. 21:56) A Mesterhármas...
  • zsinuska: hát ez szenzációs :D (2009.01.06. 15:36) A Rátonyi...

Harcolj a Spam ellen!

Ennyien olvastok most:

Az Aradszky...

2009.01.07. 15:14 - sania

Van, amikor a szavak ereje semmibe vész egy fénykép kisugárzása közelében. Esetünkben is így történt. A csokornyakkendô már önmagában az emberi kultúrtörténet sötét fejezetei közé tartozik, de ezzel a rosszul szabott zakóval emberünk egyenesen egy beszívott bûvészinasra emlékeztet. Az Aradszky fiatalon éveket töltött gombszembevarró szakmunkásként egy plüssmaci gyárban, hogy tökéletesen elsajátítsa azt a bugyiba bemosolyogtató tekintetet, aminek köszönhetôen magyar nyugdíjas asszonyok százai csípnek le egy kicsit a konyhapénzbôl, hogy elszökhessenek a helyi mûvházba csodálni ôt.

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (4,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://ripacs.blog.hu/api/trackback/id/tr13863591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása