Ripacs

Ripacs: a külsődleges eszközöket, hatásvadász, elszánt kulisszahasogató megoldásokat alkalmazó, képzetlen színész gúnyneve... (Magyar Színművészeti Lexikon; www.mek.oszk.hu)

Pontverseny

Linkblog

Linkblog

Archívum

Friss topikok

  • pogacskamill: igeeen!!! USZKÁRSZŐRT A LOMBIKBA! (idő kellett míg eljutottam hosszú utam során ide, különös teki... (2009.02.03. 09:34) A Straub...
  • Egy felháborodott olvasója: Kívánjuk a ripacsblog visszaállítását, a nemi egyenlőtlenségek azonnali eltörlését, avagy nem semm... (2009.01.18. 21:56) A Mesterhármas...
  • zsinuska: hát ez szenzációs :D (2009.01.06. 15:36) A Rátonyi...

Harcolj a Spam ellen!

Ennyien olvastok most:

A Stohl...

2009.01.05. 17:55 - sania

Buci elripacsosodása a honi szórakoztóipar pokolbugyraiba enged betekintést, és megmutatja, milyen könnyű a tehetséget önkezűleg kivéreztetni pár év  leforgása alatt. A Stohlt ugyanis tényleg homlokon csókolta egykor a színházi múzsa, ám ô nem érte be ennyivel, neki az össznépi hájp cvikipuszijára is szüksége volt. Ennek érdekében semmilyen alantas munka elvállalásától sem riad vissza, a lényeg, hogy a tévéképernyő keretezze mosolyát. Személyiségében van valami, ami a gimnáziumi osztálytitkárokra emlékezteti az embert, lelkesedése lohasztó. Egy kínai fröccsöntő gyár termékkatalógusában már szerepel a vadászjelmezbe öltözött bucifigura, ideális Anyák napi ajándék! Mindenképpen mellette szól, hogy kiváló szinkronhang.

szerintünk: (2/5)
szerintetek: (3,5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://ripacs.blog.hu/api/trackback/id/tr89859697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása