Ripacs

Ripacs: a külsődleges eszközöket, hatásvadász, elszánt kulisszahasogató megoldásokat alkalmazó, képzetlen színész gúnyneve... (Magyar Színművészeti Lexikon; www.mek.oszk.hu)

Pontverseny

Linkblog

Linkblog

Archívum

Friss topikok

  • pogacskamill: igeeen!!! USZKÁRSZŐRT A LOMBIKBA! (idő kellett míg eljutottam hosszú utam során ide, különös teki... (2009.02.03. 09:34) A Straub...
  • Egy felháborodott olvasója: Kívánjuk a ripacsblog visszaállítását, a nemi egyenlőtlenségek azonnali eltörlését, avagy nem semm... (2009.01.18. 21:56) A Mesterhármas...
  • zsinuska: hát ez szenzációs :D (2009.01.06. 15:36) A Rátonyi...

Harcolj a Spam ellen!

Ennyien olvastok most:

A Kautzky...

2009.01.05. 14:36 - sania

 

A nevem Bond... James Bond...

Ilyen névvel az embernek minimum latin-ógörög nyelvű nevelőnője van, és herendi porcelánban szolgálják fel neki kiskorában az aludtejet, de a valóság az, hogy Armand arisztokrata származásról nincs információnk, viszont az egyik legígéretesebb hazai ripacsot tisztelhetjük benne már évek óra. Maradéktalanul kihasználja kék "kuncsorgókutya" szemeinek delejes vonzerejét, az összhatást pedig méltóképp koronázza meg a betyárosan huncut magyar sárm legszebb hagyományait folytató arcot keretező gondosan ápolt fodrászati remek. A Kautzky egyébként tényleg kiváló szinkronhang!

szerintünk: (3/5)
szerintetek: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://ripacs.blog.hu/api/trackback/id/tr46859292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása